cat | es | en

Horari Estiu:
Dilluns a Diumenge de 09h -21h

info@clubtenniscostabrava.com

Club:


El Club Tennis Costa Brava és un punt clau de la Urbanització Torre Simona de Mont-ras. Disposa d’una situació geogràfica privilegiada, en una urbanització tranquil•la, a prop de la costa (Calella de Palafrugell i Llafranc) i a prop del poble de Palafrugell. 


Es va inaugurar a l’any 1972, oferint les instal•lacions del Hall, les 4 pistes de tennis de ciment (pistes 1, 2, 3 i 4) i un gran camp de futbol. Més tard, a l’any 1982 s’amplien aquestes instal•lacions amb la construcció d’una piscina de 25 metres. 


L’any 1990 marca una altra millora del nostre club: la construcció de dos pistes de tennis més (pista 5 i 6) i la reconstrucció de totes les sis pistes amb terra batuda. També es posa un sistema de il•luminació a les pistes 3 i 4, a través d’un sistema amb fitxes. 


A l’any 2006 entra la nova junta, constituïda per membres amb una gran il•lusió de millorar el club sempre des de la premissa de crear un club d’amics amb un clima de confiança i fairplay. 


La primera actuació de la nova junta, al mateix any de la seva entrada (2006) va ser sanejar el club i instal•lar un sistema de il•luminació informàtic (maquina central amb pantalla tàctil) a les sis pistes de tennis. 


Al cap d’un any, al 2007, es reconstrueixen els vestuaris i lavabos. 


L’entrada de l’escola Longline Tenis Academy des de l’any 2008 ajuda a formar als més petits a través dels casal i les classes grupals, i també als més grans a través de classes particulars. 


A l’any 2009 es reconstrueix l’espai exterior , posant un sistema de rec automàtic a les zones enjardinades del club. A més, aquest mateix any es renoven 4 pistes de tennis . 


L’any 2011 és un any important ja que s’introdueix la gran novetat d’un esport dinàmic com el pàdel. Es construeixen 2 pistes de pàdel de vidre, 2 pistes molt sol•licitades pels nostres socis. Per tal de seguir amb les millores, es tornar a reconstruir el hall posant totes les obertures de PVC i posant parquet. 


L’any 2012, entren a formar part del club i a dirigir el restaurant i el bar social en Paco i la Pepi, amb el seu equip. Des d’aquest mateix moment, podeu gaudir del Restaurant La Bella Lola i les seves nits d’havaneres. 


L’any 2013, es va convertir en un any de moltes inversions amb l’afany de crear un club envejable de la zona. S’instal•len grades a la pista 6 de tennis per crear una pista central i es construeixen 2 pistes noves de pàdel. 


El 2014 i amb el creixement del club es construeix una nova pista de pàdel i es comença a pavimentar tota la zona de les pistes .També, es renova la pista 1 de tennis, canviant les línies. A més, per millorar l'atenció dels socis de pàdel, es crea l’escola de pàdel de l'Armand Fontanella, a principis de setembre.


El 2015, continua essent un any de creixement i inversions per crear un club actual i amb uns serveis impecables. La principal millora va ser el condicionament de la piscina: canviant la zona de la dutxa, col•locant més para-sols a la zona enjardinada i separant amb rocalla la zona verda del camí a pistes. També es continua pavimentant zones del camí de les pistes. A més, es posa calefacció als vestuaris i es canvien els quadres elèctrics de tot el club. 


Esperem que amb la mateixa col•laboració que fins ara, entre tots seguir amb aquest projecte ambiciós de crear un club de qualitat per gaudir de l’esport amb la família i els amics. 


Per tant, actualment podeu trobar en el nostre club: 


6 pistes tennis de terra batuda 5 pistes de pádel


Piscina de 195 m2 amb zona enjardinada de 2000 m2


Camp de futbol


Escola de tennis Longline Tenis Academy


Escola de pàdel Armand Fontanella


Bar-Restaurant La Bella Lola


A més, l’actual junta i els treballadors del nostre club resten a la vostra disposició. 


Junta Directiva


President : Àlex Palou Galceran


Vicepresident : Salvador Baserva Costa


Secretari i Àrea logística interior : Carles Vilà Llonch


Àrea Tennis : Lluis Riera Baye i Joan Cama Bofill


Àrea Pàdel i Merchandising : Frank Nieto López i Nati Ortells Abuye


Àrea logística exterior : Albert Cabarrocas Pons


Àrea jurídica i relacions institucionals: Agustí Carrion Cruz


Àrea infrastructures i projectes: Pere Creixell Cabeza


Àrea TIC i comunicació: David Martin Martinez


Àrea social, atenció socis i marketing: Marta Moll Castellà


També, l’Andreea i en Marc (els nostres secretaris) us atendran per qualsevol informació. 


 


Esperem la vostra visita!


Pista Pàdel Pista Tennis Piscina Club Tennis Costa Brava Taverna La bella Lola